Goedkoop autobanden laten monteren en balanceren in heel regio Rotterdam

Banden-wisselen-rotterdam

Bel / sms / whatsapp: 0614799741 Mail: info@bandicur.nl


Goedkoop balanceren voor 15 euro

's Avonds en iedere zondag open

De mobiele bandenservice Rotterdam


uw autobanden op locatie laten monteren en BALANCEREN

Moet u eens voorstellen hoe makkelijk het is om vanuit iedere plek je banden te laten vervangen. Nooit meer wachten of vrij nemen voor een bandenwissel. Bij ons kunt u zelfs 's avonds en zondag terecht. De klant staat bij ons centraal. 
Onze servicebus is speciaal ingericht, zodat wij de banden kunnen demonteren, monteren EN balanceren. Zelfs als er op locatie geen stroom aanwezig is, kunnen we onze werk gewoon blijven doen. 
Runflatsbanden, ultra high performance banden, bestelautobanden of caravanbanden, wij kunnen ze allemaal zonder problemen voor u vervangen en optimaal uitbalanceren.


Heeft u nieuwe banden nodig, informeer ook naar onze prijzen bel 0614799741. Bij ons kan de korting oplopen tot wel 45% op de brutoprijs. Wij hebben een ruime assortiment van goedkope C-merken tot dure A-merken zoals Michelin en Continental.

Handig toch bij ons bestellen en door ons laten monteren op locatie. 


een vaste prijs voor iedere bandenwissel

Bij ons heeft u ook de keuze om de banden online aan te schaffen. Vergeet ons dan niet te selecteren als montagepartner zodat u toch van deze unieke mobiele bandenservice kunt profiteren. U vindt ons op postcode 2984 AN te Ridderkerk

Klik op het plaatje voor de beste deal
Nee, wij zullen u geen extra montagekosten in rekening omdat de banden niet bij ons vandaan komen. Wij hanteren een vaste montageprijs van 15 euro per band. Dat is inclusief btw, balanceren, nieuwe ventielen en verwijderen van de oude banden.